NEN en INK slaan de handen ineen

Onder de noemer INK Next gaan INK en NEN vanaf 1 juli 2019 werken aan een visie op excellent ondernemen in de 21e eeuw. INK Next beoogt een kader, een platform en aanpakken voor excellent ondernemen te bieden.

Organisaties staan onder toenemende druk om flexibeler, adaptiever en sneller in te spelen op behoeften van een steeds bredere groep stakeholders. Dat vraagt om een integrale kijk op behoeften van belanghebbenden en op eigen kracht en kunnen. Dat vergt snel schakelen tussen context, strategie en operatie. Tussen borgen én bewegen. Tussen verankeren én veranderen. Inspirerend leiderschap is nodig. Een cultuur waarin geleerd wordt van feedback, maar ook ruimte is voor verbeeldingskracht. Om kansen voor de toekomst te zien. Om met volle energie te werken aan maatschappelijk betekenisvolle organisaties.

Het besluit tot samenwerking komt voort uit het feit, dat wereldwijd meer dan 1.000.000 organisaties beschikken over een ISO 9001-certificaat. Velen daarvan zien deze norm als een opstap naar groei en excellent ondernemerschap. In breder perspectief biedt de High Level Structure als basis voor alle ISO-managementsysteemnormen een goede basis voor groei naar excellent ondernemerschap. INK / EFQM zijn al 25 jaar een begrip als het gaat om het ondersteunen van organisaties naar excellence. Gezamenlijk versterken NEN en INK de verbinding tussen bestaande modellen en werken ze aan kansen voor een nieuw initiatief.

Stichting NEN

NEN draagt met normalisatie en innovatie bij aan de ordening, veiligheid en duurzaamheid in een steeds complexer wordende samenleving, zodat bedrijfs- en maatschappelijke doelstellingen kunnen worden gerealiseerd.

Stichting INK

logo ink next 2748 plus outlines

INK ondersteunt profit en non-profit organisaties in hun bedrijfsvoering naar business excellence, zodat de betrokken organisatie veerkracht en continuïteit ontwikkelen en samen met alle belanghebbenden kunnen werken aan groei van waarde van hun onderneming.

Meer informatie

Neem contact op met:

NEN Klantenservice telefoon 015 – 26 90 391

INK telefoon 088 – 12 66 888 of e-mail [email protected]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *