INK/EFQM-assessor (officiële EAT: EFQM Assessor Training); 5 dagdelen

Inschrijven

Datum: 29 maart 2017

Tijd: Van 09:00 tot 17:00

Data

  • 29 en 30 maart 2017

Doel
De INK/EFQM-assessortraining is bedoeld voor diegenen die zich willen kwalificeren als INK/EFQM-assessor en voor diegenen die het model als bedrijfskundig beoordelings-, feedback- en ontwikkelkader willen leren gebruiken. Met deze kennis wilt u uw eigen organisatie naar een excellent niveau brengen of andere organisaties van betekenisvolle feedback voorzien.

Doelgroep
Lijnmanagers, (ervaren) stafmanagers en (senior)consultants met basiskennis van het INK-managementmodel. HBO/academisch werk- en denkniveau is vereist.

Thema’s

  • Leren evalueren van een organisatie met behulp van de EFQM/INK-assessmentmethodiek.
  • De kennis van het INK/EFQM-model en de daaraan gekoppelde scoremethodiek (RADAR) vergroten.
  • Vaardigheden ontwikkelen om feedback aan organisaties te geven.
  • Beter kunnen begeleiden van de voorbereiding van uw organisatie op een EFQM/INK-assessment.
  • Leren kennen van het assessmentproces en het werken als lid van een assessmentteam.

Opbouw
In de training staat de evaluatie van een real life case centraal. U doorloopt dezelfde stappen als in een echt EFQM/INK-assessmenttraject. Ter voorbereiding op de training vormt u zichzelf een voorlopig beeld aan de hand van het zelfevaluatierapport van de case-organisatie.

U leert consensus te bereiken over de beoordeling van de case-organisatie en te rapporteren over sterke punten en gebieden voor verbetering. U kunt een assessmentgesprek oefenen. Aan het slot van de training stellen de teams een managementletter op, die de belangrijkste bevindingen van de audit bevat en aanzetten geeft voor verbetering en vernieuwing.

Kwalificatie als INK/EFQM-assessor of certificaat
Afhankelijk van de kwaliteit van uw bijdrage aan de training (huiswerk, analyses en gespreksvoering) kunt u formeel gekwalificeerd worden als INK/EFQM- assessor. In elk geval wordt de training afgesloten met een bewijs van deelname

Trainers
De training wordt verzorgd door de directie van het INK, samen met top-assessors.

Tijdbesteding
De training duurt twee aaneengesloten dagen (met de tussenliggende avond). Aanvang op dag 1 om 09.00 uur, afsluiting op dag 2 om 17.00 uur. Ter voorbereiding op de training analyseert u het zelfevaluatierapport van de case-organisatie. Deze voorbereiding kost circa 10 uur.

Locatie
De training wordt gegeven in:

Conferentiecentrum de Ruwenberg
Ruwenbergsestraat 7
Sint-Michielsgestel

Prijs per deelnemer
De prijs bedraagt € 1.995,-- exclusief 21% btw; inclusief trainingsmateriaal en verblijfskosten (+ overnachting) en mogelijkheid tot kwalificatie INK/EFQM-assessor.

Annulering
Bij schriftelijke annulering 30 dagen vóór aanvang van de training zijn geen kosten verschuldigd. Bij latere annulering is het gehele trainingsbedrag verschuldigd. Bij verhindering kan een vervanger van de trainingsplaats gebruik maken, mits hij/zij zich bereid verklaart tot bestudering van het trainingsmateriaal zoals vermeld in de informatie over tijdsbesteding.

In-company
De training is ook beschikbaar in een in-company variant. Neem voor meer informatie hierover contact op met het INK per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via Wilma Haarhuis (06) 506 64 854.

2017-Maa-29 09:00:00
2017-Maa-30 17:00:00