Kennispartners

Stevens Consultancy is gespecialiseerd in het uitvoeren van audits in de publieke sector, verandermanagement en managementcoaching. Het bureau werkt samen met het Zijlstra  …..

BPM Consult is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in management van processen. Met een team van gedreven consultants helpen wij klanten die hun procesprestaties  …..

Rijnconsult helpt organisaties al meer dan 39 jaar om succesvol te veranderen. Ons doel is klanten en hun diensten duurzaam te versterken door ze slimmer te laten (samen)werken.

Stassen Consultancy ondersteunt organisaties in verandering. Om een ontwikkelingsgerichte dialoog tot stand te brengen, verbinding met belanghebbenden te versterken, een …..

Partner-instellingen

Op 15 september 1988 kwamen 14 Europese leiders samen met Jacques Delors. Zij ondertekenden een ‘letter of intent’ tot oprichting van een Europese stichting met als doel de …..

Stichting NEN is opgericht in 1916 door de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel (NMNH) en het Koninklijke Instituut Van Ingenieurs (KIVI). NEN ondersteunt in …..

De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs uit, in diverse categorieën. Sinds 2012 ook de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De …..