INK/EFQM ASSESSOR

(tevens de formele EFQM Certified Assessor Training) 

U wilt zich kwalificeren als INK/EFQM-assessor, of in staat zijn het INK/EFQM-model als bedrijfskundig beoordelings-, feedback, en ontwikkelkader voor organisaties te gebruiken. Met als doel uw eigen organisatie naar een excellent niveau te tillen, of andere organisaties van waardevolle feedback te voorzien.Analyseer een ‘real life’-case als voorbereiding op de training en vorm tijdens de training een assessment team om de case-organisatie te beoordelen.
Leer rapporteren over sterke punten en verbeterpunten en stel een managementletter op voor verbeterig en vernieuwing. Ontdek hoe het EFQM-model 2020 organisaties helpt aanpassen aan veranderende omgevingen en leer consistent beoordelen op basis van dit model.

Voorkennis:

Praktijkervaring en HBO/Academisch werk- en denkniveau is vereist.

Deelnemers moeten de training ‘Oriëntatie op het INK- managementmodel’ hebben gevolgd zodat zij voldoende basiskennis over het model hebben.

 

Doelgroep:

Ervaren lijn- en stafmanagers en (senior) consultants met basiskennis van het INK- en het EFQM-model.

Afsluitende toets:
De training eindigt met een toets en certificaat. Afhankelijk van de kwaliteit van je bijdrage (huiswerk, analyses en interviews), kun je de INK/EFQM-assessorkwalificatie voor drie jaar behalen. Met deze kwalificatie word je opgenomen in de actieve assessorpool en kan je worden uitgenodigd om te deel nemen aan een EFQM/INK assessorteam.

Resultaat:
Je kijkt integraal, ziet verbanden, weet constructieve feedback te geven aan een organisatie.
Je bent in staat om een organisatie consequent te beoordelen aan de hand van het INK- en EFQM-model.
Je bent in staat om het portentieel van een organisatie naar boven te halen
en stappen te definiëren naar excellent management.
…………. en nog veel meer resultaten.

Duur: 2 dagen van 09.30-17.00 uur

Prijs: € 2.495,– excl. BTW

Neem voor de data contact met ons op