Training

INK Interne Assessor

Duur van 09.00 tot 17.00 uur
Voor wie Trekkers van veranderingsprocessen in organisaties die behalve dat zij het INK.next/EFQM-model gebruiken bij de ontwikkeling van hun organisatie, of organisatieonderdeel, het model ook voor het beoordelen ervan willen gebruiken. Ervaren lijn- en stafmanagers en (senior) consultants met basiskennis van het INK.next/EFQM-model.
Interne en externe auditoren die meer strategisch, ontwikkelings- en toekomstgericht willen assessen.
 Prijs € 650, excl. BTW
 Data en locaties De actuele data van deze training vindt u via de website van NEN

Deze ‘INK Interne Assessor’ training maakt functionarissen die met het INK/EFQM-model werken vertrouwd met het informeel assessen van organisaties of afdelingen van organisaties met behulp van het model (informeel wil zeggen: niet volgens het formele INK/EFQM-proces dat organisaties beoordeelt voor een INK/EFQM-erkenning, dus bijvoorbeeld voor ‘friendly assessments’).

Deelnemers oefenen het beoordelen van organisaties/afdelingen met behulp van het INK/EFQM Model met een korte case of met eigen case-materiaal.

Ook wordt aandacht besteed aan de wijze waarop interne audits op basis van het model kunnen worden ingezet en georganiseerd.

Resultaat:

  • U heeft het vermogen een organisatie in een interne en informele of ‘friendly’ setting te beoordelen met behulp van het INK/EFQM-model
  • U kunt een informeel assessment organiseren
  • U heeft inzicht in de methode van uitvoering van een informeel assessment
  • U kunt een rapportage opstellen
  • U kunt een terugkoppeling geven aan de opdrachtgever

Voorkennis

Enige bekendheid met het INK/EFQM-model is gewenst.

De INK-trainingen worden verzorgd in samenwerking met NEN. Indien u zich wilt inschrijven voor een INK-training wordt u doorgeleid naar het inschrijfformulier van NEN-trainingen. Mocht u vragen hebben over de inhoud van INK-trainingen, stuur dan een mail naar ink@ink.nl

Print Friendly, PDF & Email