Training

INK/EFQM Certified Assessor Transformation

Duur Dag 1 van 09.00 tot 20.00 uur (gevolgd door diner), dag 2 van 09.00 tot 17.00 uur
Voor wie Ervaren lijn- en stafmanagers en (senior) consultants met basiskennis van het INK/EFQM-model.
 Prijs € 1.350,– p.p. (incl. overnachting) excl. BTW
Data en locaties De actuele data van deze training vindt u via de website van NEN

De training ‘EFQM Certified Assessor Transformation’ leert u het doel, de visie en de belangrijkste concepten achter het nieuwe EFQM-model. U wordt vertrouwd gemaakt met de wijzigingen, RADAR, de rol van assessors en de EFQM-assessments. U krijgt gelegenheid om te oefenen met het nieuwe digitale platform voor het uitvoeren van assessments (Assess Base). INK verzorgt deze training op basis van een licentie van de European Foundation for Quality Management (EFQM). Alleen assessments die door EFQM-erkende assessors zijn uitgevoerd kunnen leiden tot erkenning van een organisatie op Europees niveau (Recognized for Excellence).

Resultaat

  • U bent in staat het INK/EFQM-model 2020 als kader voor een bedrijfskundige analyse te benutten.
  • U verwerft deze kennis door het analyseren van een trainingscase.
  • U heeft het vermogen een organisatie consequent te beoordelen met behulp van het vernieuwde INK/EFQM-model.
  • U bent in staat uw organisatie voor te bereiden op een EFQM-assessment volgens de nieuwe eisen.
  • Met deelname aan de training verwerven deelnemers voor een periode van drie jaar de kwalificatie van EFQM/INK-assessor.

Voorkennis

Deze training is bedoeld voor INK/EFQM-assessors die vanaf 2016 zijn opgeleid, of die praktijkervaring hebben in officiële INK/EFQM-assessments. Met deze transformation training behouden zij hun INK/EFQM-assessor kwalificatie.
Assessors die langer geleden zijn opgeleid en/of geen praktijkervaring hebben opgebouwd dienen voor het behoud van hun kwalificatie de volledige assessortraining te volgen.

De INK-trainingen worden verzorgd in samenwerking met NEN. Indien u zich wilt inschrijven voor een INK-training wordt u doorgeleid naar het inschrijfformulier van NEN-trainingen. Mocht u vragen hebben over de inhoud van INK-trainingen, stuur dan een mail naar ink@ink.nl

Print Friendly, PDF & Email