Bedrijfsprofiel

Flow+ helpt ondernemers en hun onderneming naar een hoger niveau. Als scherp en kritisch klankbord vinden en verdiepen we de kernvraagstukken en oplossingen. We zijn een gids, bieden gemoedsrust en een uitvalsbasis voor groei en ondernemerschap. Daardoor kunnen ondernemers en hun onderneming zich nóg beter onderscheiden in een competitieve markt. En meer betekenen voor de wereld waarin ze werken.
Flow+ medewerkers worden geïnspireerd door mens en werk en gemotiveerd door succes en persoonlijke groei. Daarbij geldt dat niet alleen voor henzelf maar ook de ondernemer / bestuurder waarmee samen gewerkt wordt.

Belangrijkste proposities

Centraal in de aanpak staat de Flow+ coach, die op een basis van vertrouwen het kritische klankbord vormt voor de ondernemer. Op basis van een periodiek en gestructureerd overleg wordt de ontwikkeling van de ondernemer én de onderneming besproken en worden verbeterplannen opgesteld, uitgevoerd en bewaakt. Naast het periodieke overleg is de Flow+ coach altijd bereikbaar tussendoor om even te sparren en een luisterend oor te bieden aan de ondernemer/bestuurder.
De Flow+ coach maakt daarbij gebruik van het bestaande instrumentarium vanuit het INK en wordt daarin ondersteund door een team van gecertificeerde assessoren. Alle fasen van bewustwording, diagnose, positie en ambitiebepaling tot aan implementatie en evaluatie kunnen daarbij worden ondersteund. Ook een management game t.b.v. bewustwording en training van de begrippen van integraal management behoren tot de middelen.
Naast de persoonlijke aanpak van de Flow+ coach, gebaseerd op de gevalideerde werkwijze van het INK, maakt Flow+ daarbij ook maximaal gebruik van de aanwezige data ten einde de ondernemer maximaal te ondersteunen in de strategie- en besluitvorming. Hierbij kan je denken aan technieken als het ontsluiten van financiële en andere informatie via dashboarding of het toepassen van process mining om vraagstukken data gedreven te analyseren.
De aanpak van Flow+ combineert daarmee op een unieke wijze de persoonlijke vertrouwensband met kei harde data binnen een geïntegreerd raamwerk van het INK. Daarbij werkt Flow+ niet op basis van langlopende contracten maar hanteert het een SAAS filosofie: Support-As-A-Service. Een dienstverlening die schaalbaar, continue en on demand verstrekt kan worden.

Belangrijkste markten

Flow+ is in de kern breed inzetbaar. Focus ligt echter op de ondernemer en bestuurders van MKB en / of familiebedrijven. De ondersteuning is daarbij breed en richt zich op al die zaken waar een ondernemer / bestuurder zichzelf in de dagelijkse praktijk mee geconfronteerd ziet. Flow+ is actief in meerdere branches. Momenteel vindt uitvoering plaats in de Nederlandse markt, maar meer internationale activiteiten zijn niet uitgesloten.

Samenwerking met het INK

Als kennispartner van het INK wil Flow+ een actieve partner zijn in het uitdragen van het gedachtegoed van het INK en het door ontwikkelen ervan. Flow+ maakt onderdeel uit van Joanknecht, een middelgrote dienstverlener van financiële en accountancy gerelateerde diensten. Flow+ draagt dan ook kennis aan vanuit die hoek en probeert aanwezige synergie te maximaliseren.

Contactpersoon: Jeroen Beckers

Contactgegevens:

Flow+

Bezoek-/postadres:

Dr. Holtroplaan 9
5652XR Eindhoven

Telefoon: +31 (0)40 2409418

info@flowplus.nl
www.flowplus.nl