De start is gemaakt!

 

Prettige dagen en op naar de ‘Next level’ in 2019

Op 13 december verzorgde Rens van Loon de openingsbijeenkomst INK Next. Als voorloper op het programma INK Next dat het INK in haar jubileumjaar 2019 lanceert. Rens van Loon is Hoogleraar Dialogical Leadership aan de School of Humanities van de Universiteit van Tilburg.

In een tijd waarin debat centraal lijkt te staan, is er een grote behoefte aan dialoog waarin we inzichten delen en nieuwe mogelijkheden verkennen. In het bijzonder als we complexe problemen op ons bord hebben. Als we oordelen beter kunnen uitstellen. Als luisteren minstens zo’n belangrijke vaardigheid is als spreken. Een dialoog die recht doet aan de complexiteit en hardnekkigheid van de problemen die we willen aanpakken. Van leiders vergt dat de bereidheid afwisselend te leiden en te volgen. In verbinding met anderen en hun omgeving.
Het kunnen voeren van een toekomstgerichte dialoog is dan ook een essentiële kunde bij de ontwikkeling van onze organisaties.

INK Next 2019 wordt een reis naar de toekomst, waarin deelnemers gezamenlijk bouwen aan nieuw elan voor excellence. We hopen met u nog vele dialogen te mogen voeren. Elkaars verbeeldingskracht te mogen benutten De start is gemaakt!  

Het INK wenst u heel prettige feestdagen en een heel goed 2019 toe.

Ruud Stassen
Counsel INK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *