13 december 2018 INK Next, nieuw elan voor excellence

Op reis naar de toekomst 13 december 2018

 • Over discussie en dialoog
  Prof. Dr. Rens van Loon
  Hoogleraar Dialogical Leadership aan de School of Humanities and Digital Sciences (Universiteit van Tilburg). 


  Men zegt wel eens: de beste manier om de toekomst te voorspellen, is hem zelf te maken. Samen toekomst maken, waarde creëren. Hoe doe je dat? Welke stijl vergt het van leiders? Of misschien wel van ons allemaal? Gezamenlijke beelden opbouwen, mogelijkheden verkennen. Mensen meenemen. Elkaar beïnvloeden. Leiden én je laten leiden.

  We hebben elkaars verbeeldingskracht hard nodig, zeker wanneer we trendbreuken in onze ontwikkeling zien aankomen. Voor veel organisaties is de toekomst omgeven met grote onzekerheden. De inventarisatie van trends in het kader van INK Next bevestigt dat. Het kunnen voeren van een toekomstgerichte dialoog is dan ook een essentiële kunde.

  Rens van Loon geeft inzicht in wat het van jezelf, van de interactie tussen mensen en van het proces vergt om een toekomstgerichte dialoog te kunnen voeren. Zijn Dialogical Leadership benadering maakt je meer bewust van verschillende stijlen van interactie en de condities waaronder ze kansrijk kunnen worden toegepast.
 • Op reis naar de toekomst, contouren INK Next
  Ruud Stassen
  Counsel INK


  Op basis van onder andere de inventarisatie van trends zijn de contouren van de reis naar de toekomst, naar INK Next geformuleerd. Niet in de vorm van een vaststaand spoorboekje, maar rijp genoeg voor dialoog.

  Hoe ziet de volgende generatie van een model voor organisatieontwikkeling eruit? Het volgende INK-model? Ruim 50 valued professionals, assessors en partners van het INK hebben een start gemaakt met de zoektocht naar INK-next. Inmiddels hebben 150 geïnteresseerden uit het INK-netwerk zich bij hen aangesloten. Samen verkennen zij de belangrijkste trends in de omgeving van organisaties.
  Het INK voedt de dialoog en haalt experts aan boord. Om de effecten van technologische ontwikkeling op organisaties te belichten. Of om nieuwe manieren van sturen en samenwerken te duiden. Wil je meer weten, lees dan hier.

 
De ontvangst is vanaf 13.00 uur. Het programma start om 13.30 uur. Eindtijd is 17.00 uur
De bijeenkomst wordt gehouden op Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn.
De kosten voor deelname bedragen € 195,– excl. BTW.
Aanmelden via inschrijfformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *