Afdrukken

Toelichting op Trainingen

Er worden talloze opleidingen gegeven over het INK-managementmodel. Bij het INK bent u bij de bron. Dat is belangrijk nu de veranderende omgeving nieuwe eisen stelt aan de kwaliteit en de ontwikkeling van organisaties. Het INK is één van de trendsetters in die ontwikkeling; zij toetst haar inzichten voortdurend aan de praktijk in de duizenden organisaties die het INK-gedachtegoed gebruiken. Bovendien is het INK -als partner van EFQM- aangesloten op de internationale trends.

Opgeleid worden door het INK betekent het doorlopen van een compact, resultaatgericht traject , waarin uw eigen bedrijfssituatie centraal staat. Kleine groepen maken het mogelijk individuele aandacht aan deelnemers te geven. Elke training levert door zijn ‘action learning’-aanpak direct te verzilveren opbrengsten voor u en uw bedrijf of organisatie op.

INK-docenten zijn zelf manager of ondernemer, zijn zeer ervaren in kennisoverdracht, coachen van directies en organisatie-ontwikkelaars en het begeleiden van organisaties. Ze zijn zelf lead-assessor van het INK en EFQM-assessor. Ze praten vanuit hun praktijkervaring, opgedaan in verschillende branches, profit en non-profit.

De trainingen zijn beschikbaar voor open inschrijving en in-company. Wanneer u meerdere deelnemers voor een training wilt opgeven, kan een in-company aanpak voordeliger zijn. Bovendien kan in een in-company setting worden ingespeeld op uw specifieke behoeften wat betreft programma, timing, et cetera.

De trainingen die het INK geeft zijn: