Afdrukken

The Management Challenge ®

The Management Challenge is een serious business game voor (senior) medewerkers, (aankomende) managers en (aankomende) leidinggevenden en studenten.

Deze training in spelvorm gaat in op de principes van integraal management en leidinggeven. Het spel laat de deelnemers ervaren wat het belang is van gericht aandacht geven aan de organisatie en haar medewerkers. Deelnemers besturen tijdens The Management Challenge een fictieve organisatie. Nadat de teams een strategie voor de korte én lange termijn hebben gedefinieerd, gaan zij hun organisatie besturen. Hiervoor krijgen zij de beschikking over een groot aantal maatregelen. De teams spelen onderling meerdere kwartalen en jaren tegen elkaar. En flexibiliteit wordt gevraagd voor het oplossen van calamiteiten. Het systeem geeft de teams – gebaseerd op best practices van gerenommeerde (inter)nationale organisaties – feedback op de genomen maatregelen.

The Management Challenge is ontstaan in 1990 en wordt sindsdien actief ontwikkeld. Het maakt gebruik van recente kennis op het gebied van organisatieontwikkeling.

Kenmerken van The Management Challenge zijn:

  • Te spelen vanaf 6 deelnemers
  • Profit of social profit uitvoering
  • Gebouwd op het INK-managementmodel en EFQM Excellence Model
  • Invloed van drijfveren (Spiral Dynamics, Waardenmanagement)

The Management Challenge wordt in-company aangeboden.

Prijs

 Van 6 tot 12 deelnemers : € 1495,- excl. btw
 Vanaf 12 deelnemers : € 2495,- excl. btw

Voor meer informatie neem contact op met het INK op (088) 12 66 888 of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..