a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

INK-kennispartners

BPMConsult

BPMConsult

BPMConsult is een organisatieadviesbureau, op en top gespecialiseerd in management van processen.

Ons leidend motto is horizontaal organiseren; het procesgericht construeren, samenwerken, besturen en denken in en tussen organisaties.

ConQuaestor B.V.

ConQuaestor B.V.

ConQuaestor biedt oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance en bedrijfsvoering. Ruim 350 professionals werken aan financiële en administratieve projecten en bedrijfsprocessen om de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren.

Kwaliteitsbureau Politie

Kwaliteitsbureau Politie

Het KBP is in 1996 opgericht om de Nederlandse politiekorpsen te ondersteunen bij de invoering en het onderhoud van het stelsel van kwaliteitszorg. Korpsen gebruiken hiervoor het INK-managementmodel.

Northedge B.V.

Northedge B.V.

Northedge b.v. is een adviesbureau dat zich richt op versterking van de kwaliteit in de publieke sector. Als eerste kennispartner van het INK heeft Northedge zich vanaf haar oprichting in 1995 gericht op de introductie en verdere ontwikkeling van het INK-managementmodel.

Onderzoeksbureau Flycatcher

Onderzoeksbureau Flycatcher

Flycatcher is een onafhankelijk onderzoeksbureau, voortgekomen uit de Universiteit Maastricht, met een enthousiast team van academisch geschoolde onderzoekers en innovatieve IT-specialisten.


Ons uitgangspunt is dat onderzoek aantoonbaar moet bijdragen aan het nemen van de juiste beslissingen op basis van betrouwbare, compacte en beleidsrelevante informatie. Voor elke onderzoeksvraag zoeken wij naar de beste oplossing, waarbij we gebruik maken van onze brede kennis van de verschillende soorten onderzoek en onderzoeksmethoden.

Rijnconsult

Rijnconsult

Rijnconsult is een zelfstandig bureau, gespecialiseerd in strategierealisatie. Wij hebben circa 40 professionals in dienst en een ruim netwerk aan geassocieerden, interimmers en freelancers. Organisatieadvies, Tijdelijk management en Mensontwikkeling (training, assessments, MD, etc.) zijn de terreinen waarop wij actief zijn.

Stevens Consultancy

Stevens Consultancy

Stevens Consultancy is gespecialiseerd in verandermanagement, kwaliteitsmanagement, procesbegeleiding en managementcoaching. Het bureau werkt samen met andere adviesbureaus, vaak eveneens INK kennispartners. Deze vorm van samenwerking maakt het mogelijk om zeer flexibel en op maat in de markt te opereren.