Afdrukken

INK-KENNISPARTNERS

Het INK werkt samen met een aantal kennispartners - advies- en onderzoeksbureaus - die expertise en ervaring hebben met de toepassing van het INK-managementmodel of onderdelen daarvan.

Elke partner heeft minimaal één erkend INK-adviseur die over voldoende competenties beschikt om uw organisatie te begeleiden bij verdere groei. De partners worden geprofessionaliseerd door het INK. Daarmee kunt u met vertrouwen een keuze maken uit de adviseurs en bureaus die als kennispartner verbonden zijn aan het INK.

Op deze pagina’s treft u de kennispartnerorganisaties aan, voorzien van een bedrijfsprofiel en de erkend INK-adviseur. Uiteraard helpt het INK u graag verder op weg om uw vraag te verhelderen en de juiste expertise aan te bieden. Neemt u daarvoor gerust contact op met het INK.

Met de kennispartners heeft het INK een nauwe samenwerkingsrelatie. Behalve het feit dat zij uw organisatie goed kunnen begeleiden bij verdere ontwikkeling, wordt met de partners gewerkt aan verdieping van de ontwikkeling van het INK-gedachtegoed en/of specifieke producten en/of dienstverlening.

BPMConsult ConQuaestor B.V. Kwaliteitsbureau Politie
Northedge B.V. Onderzoeksbureau Flycatcher Rijnconsult
Stevens Consultancy Trevian

De lijst van de INK-kennispartner met het bedrijfsprofiel, expertises en marktgebieden vindt u hier.